Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > festes > cargols > Passanant treu banya

AMB EL SUPORT DE:
FESTA DE PASSANANT TREU BANYA.

A Passanant la festa comença i continua, no s'acaba mai.

                     

L'any 2009, un grup de gent que nomès pensa en que fer per animar el nostre poble, se'ls hi va ocorrer de fer una festa gastronòmica de cargols, seria el 1r, PASSANANT TREU BANYA.

 

Amb l'èxit que va tindre, continuem amb la festa dels cargols! Una festa ja marcada en el calendari de les festes populars del nostre poble, que cada any va a més.

 

Ens agradaria tornar a comptar amb tú, sabem que t'agrada el poble, que tries la festa i que tornes als llocs que t'agradan.

                       

Abans que arribi la Festa Major ens volem preparar per l'estiu d'una manera especial. Volem sortir al carrer, deixar les cases per l'hivern i treure la banya com ho fa el cargol!

              

Preparem una cargolada a la plaça, l'acompanyarem amb una amanida, una peça de fruita i un bon glop de vi. Volem fer uns jocs per petits i grans, i a la sobretaula farem un seguit d'endevinalles, ves rumiant les teves per participar. Moltes coses, molts cargols i molts amics, un dia perfecte per lluir banyes!

                   

La missió del cargol es fer-nos omplir les carrers del poble de vida, deixar la casa a banda i fes com el cargol: treu banya!

           

           

 

I Passanant TREU BANYA