Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions

AMB EL SUPORT DE:
Diumenge 24, a partir de la 01.30h


 - Diumenge 24, a les 01:30 hores
 - CONCERT


DES DE LONDRES EN EXCLUSIVA

BAD MANNERS:

Grup format l'any 1978 i en el qual destaca el protagonisme del vocalista i líder del grup, Douglas Trendle, més conegut com Buster Bloodvessel, orgullós skinhead i autèntic home-espectacle en directe. Junt amb ell, trobem a Louis Cook a la guitarra, a Brian Tuitt a la bateria, Alan Sayag a l'harmònica, Paul Hyman a la trompeta, Andrew Marson al saxo alt, Chris Kane al saxo tenor, Dave Farren al baix i Martin Stewart als teclats.

Aquesta serà la formació de 1980, amb la qual trauran al mercat el seu primer single "Ne-Ne Na-Na Na-Na Nu-Nu / Holidays" i poc després el seu primer LP, "Ska'n'B", títol que anticipa quin tipus de música és la que els ha influït, l'ska i el rhythm and blues. Aquest mateix any, el novembre trauran  a la venda el seu segon disc, "Looney Tunes". A partir d'aquest moment, les gires per tot Europa són contínues. El 1981 gravaran el seu tercer àlbum, "Gosh It's", darrer disc de Bad Manners englobat en el període Two Tone. A partir d'aquest moment, Bad Manners seguirà editant material durant tota la dècada dels vuitanta: "Forging Ahead" (1982), "The Height of Bad Manners" (1983), "Mental Notes" (1985), "Shake a Leg" (1987), "Eat The Beat" (1988), "Return of The Ugly (1989) i ja en els noranta, "Fat Sound" (1992) i "Don't Knock The Balhead" (1997). Actualment (2006) Bad Manners segueix donant concerts, encara que de la formació inicial tan sols sobreviu Fatty "Buster" Bloodvessel.


EN FATTY "BUSTER" BLOODVESSEL a
PASSANANT,
en directe,
des de Londres en exclusiva
UN FESTIVAL!


Video

Espero que us agradi aquest festival i us espero A LA FESTA MAJOR DE PASSANANT 2008, LA FESTA MÉS BOJA DE TOTA LA CATALUNYA INTERIOR. Per la meva part, la il·lusió, l'energia i la festa està garantida. T'ESPERO, NO HI FALTIS!  Fes boca i entra a el nostre web, CLICA!
 

 


 - Diumenge 24, a les 03:00 hores
 - LA BATUCADA

No volem que et quedis ni un moment sense música. "La Bandarra Sreet Orkestra", ens farà moure amb una BATUCADA delirant. MOU-TE AL RITME DE LA BANDARRA. VIU LA MILLOR BATUCADA CATALANA. VIU L'ESPECTACLE DE LA BATACUDA A PASSANANT.

Bandarra Street Orkestra - Bella Ciao


 - Diumenge 24, a les 03:30 hores
 - MOLTA MÉS MÚSICA... MOLTA MÉS MARXA

De tots és sabut la marxa que es porta a la Festa Major de Passanant. Un any més hem assegurat molta marxa, per això hem programat un dels grups de versions amb més trempera del moment. POP, ROCK, DISCO i FUNKY, amb el grup "La Loca Histèria", especialista en versions, serà l’encarregat, durant quasi tres hores, de donar la canya necessària per deixar-vos... ACABATS!, QUE NO? JA HO VEURÀS.

 


Aquest conjunt d'actors i músics converteixen l'escenari en una carpa de circ, el més vistós i estripat del planeta. Són els "Scissors Sisters" del gènere, i aquest 2008 estrenen "Te lo voy a dar Tour", un nou espectacle amb les versions més exòtiques i glam del moment i temes disco per ballar a la pista.

A Passanant gaudireu de valent, SUPOSEM QUE NO T'HO PERDRÀS... OI?


Clica per veure'ls en directe