Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions

AMB EL SUPORT DE:
22.00h CONCERT D'ELS CATARRES

#totselsmeusprincipis

   

L’actual auge del panorama musical dels Països Catalans no es podria entendre sense Els Catarres. La banda és responsable del ressorgiment de la música festiva a les nostres festes i ha aconseguit fites històriques que han marcat un abans i un després en la mesura d’èxit dels grups catalans. Han estat la primera banda en actiu que oferint un concert en solitari omple les 4600 localitats del Sant Jordi Club i la primera a exhaurir 7000 entrades, omplint set sales de Barcelona en tan sols dues setmanes quan va acomiadar la seva anterior gira. Per si no fos poc, han estat guardonats amb un disc d’or per les seves vendes discogràfiques i les seves gires han esdevingut internacionals.

Els Catarres ja van ser a la 6a. Nit al Dia, rebentant la Plaça Major de Passanant amb la presentació del seu disc Big Band.

Aquest any Els Catarres retornen a la Plaça Major de Passanant, com a caps de cartell de la 9a. Nit al Dia, amb nou disc i nova gira “Tots els meus principis” per a arrasar amb els seus èxits de nou la Plaça Major de Passanant i la 9a. Nit al Dia.