Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions

AMB EL SUPORT DE:
A les 23:30h MUSIC IN THE ROOM

 

Davant la situació que viu el nostre país, per aquesta nit hi ha preparat un espectacle molt especial. De la mà de l’Artur Gaya, Paco Prieto, Kike Pellicer i Joan Masdéu, la Sala de Belltall s’omplirà de música catalana, amb dos estils diferents, però amb l’objectiu de participar i continuar fent país.

 

Gaya, Pellicer i Prieto, amb el seu espectacle “Gràcies Ovidi”, reinterpretaran alguns dels poemes que el cantant d’Alcoi va fer seus (“Vinyes verdes vora el mar” de Josep Maria de Sagarra, “M’aclame a tu” de Vicent Andrés Estellés i “Poema sense acabar” de Joan Salvat-Papasseit), algunes de les cançons més punyents que mai s’han escrit en llengua catalana (“Perquè vull”, “La fera ferotge”, “Va com va”, “De manars i garrotades”) i, fins i tot, alguns temes, com “L’arc de Sant Martí”, que l’Ovidi no va tenir temps d’enregistrar i que fins ara han restat inèdits. Tampoc no faltaren “Homenatge a Teresa” i “Les meves vacances”. Alguns van tornar a gaudir d’unes cançons que d’altres escoltaren per primer cop.

 

Arturo Gaya (cantant dels Quicos), Paco Prieto i Kike Pellicer, junts, donen a conèixer l’Ovidi Montllor a nova gent, el recorden sense nostàlgia, i amb la certesa que estem davant d’una figura i un repertori més necessaris que mai.

   

 

Seguidament, tindrem l’actuació del cantautor Joan Masdéu, que ens presentarà el seu darrer treball “Innocents”.

Naixem innocents, ignorants del pes de la culpa. Perdre aquesta innocència és el preu de l’experiència de viure. El títol del disc: Innocents (talment així, sense articles, en plural, sense assenyalar ningú en concret i alhora tots nosaltres), reflexiona sobre la innocència primera, en una idea pura de l’existència. Caminar pel pas del temps suposa anar creuant-se amb les ombres i les clarors que nosaltres mateixos projectem en el camí. Ni jutges ni culpes. Abraçar la fera és aprendre a reconèixer-la sense identificar-s’hi.  La innocència és acceptació.

Innocents és un disc rebel i les seves cançons, valentes i provocadores, perquè han fet el contrari del que s’esperava d’elles; refan camins però amb tota la intenció, amb la direcció inequívoca amb  què han estat construïdes. 

      

   

Una experiència única per gaudir amb amics, veïns i bona música per a les nostres oïdes mentre compartim una beguda que ens oferirà el servei de bar.

T’HI ESPEREM!