Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies TOT APUNT PER LA CAM...

AMB EL SUPORT DE:
 

02/08/2013

[Tornar]

TOT APUNT PER LA CAMINADA NOCTURNA DELS COMALATS

L’Ajuntament de Forès i l’Ajuntament de Passanant i Belltall, en el si de les activitats d’estiu d’ambdós municipis, organitzen de manera conjunta, la primera Caminada nocturna dels Comalats el proper divendres 9 d’agost, data coincident amb el període de les llàgrimes de Sant Llorenç.
 
Belltall, Forès, Glorieta, Passanant i la Pobla de Ferran seran tots punt de sortida amb una mateixa direcció: la Sala dels Comalats. A la Sala de Comalats tothom podrà sopar (cal portar-se’l) i recuperar forces, a més de gaudir de l’esdeveniment sorpresa que hi ha programat.
 
La sortida des de Forès serà a les vuit de la tarda des de la bassa del pla. A Belltall, la sortida serà des de la Plaça de l’Església, també a les vuit de la tarda. Pel que fa els veïns que surtin des de la Pobla de Ferran, la sortida serà a les vuit de la tarda, arribant a la Plaça Major de Passanant a un quart de nou. Des de la Plaça Major de Passanant, i a un quart de nou (quan hagin arribat els veïns vinguts de La Pobla de Ferran) sortirem direcció cap al poble de Glorieta. Un cop arribem al poble de Glorieta, (es calcula entre tres quarts de nou i les nou), i junt amb els veïns que d’aquí ens vulguin acompanyar, sortirem tots junts cap a La Sala de Comalats.