Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies BLAUMUT, BRAMS, LA G...

AMB EL SUPORT DE:
 

11/07/2017

[Tornar]

BLAUMUT, BRAMS, LA GLAMOUR BAND, BRINCADEIRA I ORQUESTRA LOREN SERAN ELS ENCARREGATS D’OMPLIR DE FESTA LA 8a NIT AL DIA

Un any més, arriba un dels actes més esperats de la nostra festa major, la 8a Nit al Dia. Una nit, que enguany serà el dissabte 19 d’agost, i arriba carregada de música, energia i moltes ganes de ballar!

En aquesta edició, Blaumut, Brams, La Glamour Band, Brincadeira i l’Orquestra Loren seran els encarregats d’omplir de festa la 8a Nit al Dia de la Festa Major de Passanant i Belltall.

La vesprada començarà a les 19:00h a ritme de batucada, amb Brincadeira, que també farà actuacions entre concert i concert. Tot seguit, a les 19:30h, arribarà el ball de festa major, a càrrec de l’Orquestra Loren.

A les 23.00h per la plaça Major de Passanant  ressonaran les melodies de Blaumut, que ens presentaran el seu nou disc, Equilibri.

A les 00:00 serà el moment de recordar i gaudir de les millors cançons dels anys 70, 80 i 90 amb el grup de versions La Glamour Band.

Finalment, a les 4:00h, tindrem l’oportunitat de vibrar amb les cançons de Brams, que també ens presentaran el seu nou projecte, anomenat Demà.

 A més, a partir de les 20:00h podreu sopar: entrepans calents i freds, fruita i begudes.

No et pots perdre LA FESTA, en majúscules, de l’estiu.

On estaràs millor que a Passanant?

+info