Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies UN CONCERT DE SANT J...

AMB EL SUPORT DE:
 

24/07/2017

[Tornar]

UN CONCERT DE SANT JAUME IMMILLORABLE, DE LA MÀ DE THE HANFRIS QUARTET

El passat dissabte 22 de juliol vam tenir l’oportunitat de gaudir, un any més, d’un concert de Sant Jaume d’alt nivell.

Enguany, a les set de la tarda, l’església de Sant Jaume i Santuari de la Mare de Déu de Passanant es va omplir amb les melodies de The HANFRIS quartet. El quartet babershop masculí format el 2009, ha estat guardonat  tres vegades medalla d’or al Campionat d’Espanya de Quartets Babershop i té el privilegi de ser un dels pocs quartets professionals d’aquest estil de l’Europa Meridional.

El quartet ens va oferir un repertori d’arranjaments de cançons conegudes, tant d’estàndards de jazz, com de temes de pop i rock i, fins i tot, alguna banda sonora de pel·lícules i musicals. El concert, que constava de dues parts, va començar amb I can give you anything but love, i es va acabar amb This is the moment;  en total una hora i quart de bona música.

Durant tot el repertori vam ser testimonis de la seva capacitat vocal, un requeriment indispensable per aquest estil de música, ja que demana molta resistència, flexibilitat i absolut rigor en l’afinació.

Gràcies a un tenor, un lead, un baríton i un baix, The HANFRIS quartet va aconseguir oferir-nos un espectacle únic i carregat de bona música, amb el seu estil de cant a cappella genuïnament nord-americà, però que cada cop està tenint més seguidors arreu d’Europa, i de ben segur que a partir d’ara també en tindrà a Passanant!

Un any més, hem gaudit d’un gran concert de Sant Jaume amb un grup que compta amb un bon reconeixement internacional.