Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies CATARRES, LA TERRASS...

AMB EL SUPORT DE:
 

01/07/2018

[Tornar]

CATARRES, LA TERRASSETA DE PREIXENS I TAPEO SOUND SYSTEM CARTELL DE LA 9a. NIT al DIA

El 18 d’agost arriba un dels actes més esperats de la nostra festa major, la Nit al Dia.

En aquesta novena edició, hem introduït alguns canvis per tal de poder seguir oferint la millor nit musical i festiva de tota la contrada. Així l’escenari de la plaça Major, acollirà tres grans grups, ELS CATARRES, LA TERRASSETA DE PREIXENS i, TAPEO SOUND SYSTEM.

Aquest any la 9a. Nit al Dia començarà a les 22.00h amb el concert d’ELS CATARRES.

El grup presentarà en directe el seu quart àlbum d’estudi, que va sortir a la venda el passat 16 de març i té com a títol Tots els meus principis, i repassarà els seus temes més coneguts. El concert d’Els Catarres vol mantenir l’esperit festiu, divertit i multitudinari que caracteritza la Nit al Dia, i amb el seu potent directe a la Plaça Major de Passanant, els Catarres, un dels grups catalans més exitosos dels últims anys, de ben segur que ho aconseguiran.  

A les 24.00h continuarem la festa amb la gira “#PINXITOUR” dels TAPEO SOUND SYSTEM. Una de pop! Una de rock! Una de rumba! Una de disco! Una de reggae! Una de samba! Una de punk! Una de ska! Una de heavy! Una d’electrònica!... Tapeo per tothom! Els Tapeo s’han posicionat al capdavant dels grups de versions gràcies a la seva naturalitat i capacitat per connectar amb el públic, que no para any rere any de créixer.    

I a les 03.00h començarà el concert km0. amb els incombustibles LA TERRASSETA DE PREIXENS que per fi seran a la Nit al Dia, per presentar-nos el seu darrer treball TOU i un ampli repàs de els seus temes més coneguts. Amb ells arribarem al final feliç i seran els encarregats de tancar la 9a. Nit al Dia.

 

No et pots perdre LA FESTA, en majúscules, de l’estiu.

On estaràs millor que a Passanant?

+info