Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies DISSABTE 11 D’AGOS...

AMB EL SUPORT DE:
 

17/07/2018

[Tornar]

DISSABTE 11 D’AGOST A LES 00:00h, ARRIBA LA 2ª. EDICIÓ “BELLTALL… FRESCA, GRESCA I BALL!”

Amb la Festa Major de Passanant i Belltall 2018 arriba la 2a. edició de Belltall... fresca, gresca i ball.

Desprès de l’èxit de l’any passat, la Sala de Belltall del casal municipal, gaudirà d’una nit única, plena de música i humor.

El primer de la nit, l’humorista Ferran Aixalà, és un artista polifacètic, especialista en improvisació i humor gestual i, per damunt de tot, un gran pallasso, a més de guionista i presentador de TV3.

Ve a Belltall a presentar-nos el seu darrer treball en solitari, el monòleg “Les 7 Pomes”. Un fart de riure assegurat, perquè tal com diu ell: “Tinc una missió al món i és que la gent rigui”.

Amb D-COVERS, un dels millors grups de versions actuals, reviurem la millor música internacional, nacional i en català. Arriben per fer-nos ballar i gaudir amb els grans èxits dels darrers anys.

Aquesta és la fórmula per passar una nit especial de Festa Major. Una nit inoblidable que l’Ajuntament ha afegit, novament, al programa de Festa Major 2018 per tal de mantenir ben viva la Festa Major!

Així que prepara l’agenda i reserva’t  el dissabte 11 d’agost a les 00:00h, NO ET POTS PERDRE “BELLTALL... FRESCA, GRESCA I BALL!”

 

BONA FESTA MAJOR A TOTHOM!

 

+info