Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies UN ANY MÉS, EL CONC...

AMB EL SUPORT DE:
 

02/07/2017

[Tornar]

UN ANY MÉS, EL CONCERT DE SANT JAUME, COMPTARÀ AMB UN GRUP RECONEGUT A NIVELL INTERNACIONAL

The Hanfris Quartet és un quartet barbershop masculí format el 2009. El barbershop, conegut també com a música de barberia, és un estil de cant a cappella genuïnament nord-americà, però que cada cop està tenint més seguidors arreu d’Europa, especialment en països com Suècia, Alemanya i Països Baixos, a part de les Illes Britàniques on ja fa temps que hi està arrelat. The Hanfris Quartet té el privilegi de ser un dels pocs quartets professionals d’aquest estil de l’Europa Meridional.


El quartet està format per Jordi Forcadell (tenor), Gener Salicrú (lead), Juan Bertrand (baríton) i Adrià Sivilla (baix). Tots ells disposen d’una perllongada experiència coral i musical. La capacitat vocal és precisament un requeriment indispensable per aquest estil ja que demana molta resistència, flexibilitat i absolut rigor en l'afinació.


Les peces que interpreta són arranjaments per a quartet vocal masculí de cançons conegudes, sovint estàndards de jazz, temes pop i rock, també bandes sonores de pel•lícules i musicals, així com originals del barbershop. També tenen arranjaments en close-harmony i doo-wop.