Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions

AMB EL SUPORT DE:
Presentació proposta

   

Aquí, en aquest apartat, trobareu la proposta guanyadora del concurs públic del contracte de consultoria i assistència per la redacció del POUM de Passanant i Belltall, de l’any 2005, i sobre la qual s’hi ha anat treballant durant aquests anys. El nou equip de govern municipal durant aquesta legislatura, l’ha volgut impulsar perquè arribi a la seva finalització, adequant-lo als moments actuals i possibilitats de futur del nostre municipi, amb la protecció i la qualitat davant creixements desproporcionats dels anys de l’inici dels treballs.


Comentar que això va ser la proposta guanyadora en aquell anys, un punt de partida sobre el qual s'inicien els treballs que, ara sí, s’acabaran d'aquí aproximadament dos anys, i que seran el resultat de l'opinió, manifestacions i suggeriments, que tècnicament siguin possibles, de tots aquells veïns del nostre municipi que hi vulgueu participar.


A mesura que la tramitació avanci, s'aniran incorporant nous apartats de la web municipal, per la qual cosa us recomanem que, de tant en tant, l'aneu consultant i en qualsevol moment, doneu la vostra opinió i els vostres suggeriments, a través dels sistemes de registre on-line que es posaran en funcionament.

    
Prem Aquí