Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions

AMB EL SUPORT DE:
Salutació de l'Alcaldessa


Benvinguts a la web de l'Ajuntament de Passanant i Belltall
    

En nom de la Corporació i del municipi que represento, us dono la benvinguda al web de l’Ajuntament de Passanant i Belltall. Em plau saludar-vos des d’aquest espai, en el qual, volem que ens conegueu i conèixer-vos també. Posem a la vostra disposició, un web dinàmic i funcional amb un disseny modern, una porta oberta a l’Ajuntament, una línia de comunicació constants amb tots els serveis i amb mi mateixa. Volem ser mes que mai una administració propera, representant d’una organització municipal atenta i eficaç.

 

Passanant i Belltall, és un municipi, tot i que petit d’habitants, ric en gastronomia, cultura i turisme, ja que està format per cinc pobles: Passanant, Belltall, Glorieta, La Sala de Comalats i La Pobla de Ferran.

 

Tenim el gran repte de saber fer compatible allò que som i hem estat al llarg de la nostra història. Es tracta d’aconseguir que paraules com convivència, civisme, oportunitats, deures i drets tinguin un contingut real per a tothom, per compartir un significat que doni cohesió als nostres veïns i veïnes, en el dia a dia, en el qual ens desenvolupem com a persones i com a ciutadans.

 

Endinseu-vos a la pàgina web. Podreu conèixer el nostre municipi, les entitats que en formen part, els serveis de què disposem i podreu informar-vos de l’actualitat municipal. Des de l’ajuntament volem que aquest web sigui un element interactiu de comunicació, de promoció i d’informació, com a instrument viu i dinàmic, durant les 24 hores del dia, que ens apropi als veïns i veïnes i també a totes aquelles persones que, des de qualsevol indret, vulguin apropar-se al nostre municipi.

  

Volem fer-ho amb vosaltres, dins d’un àmbit de participació.

  

Sigueu tots benvinguts i benvingudes a aquest espai virtual. 

  

A la vostra disposició,

   

M. Carme Amenós i Fabregat

         
Il·lm. Sra. M. Carme Amenós i Fabregat
Alcaldessa de Passanant i Belltall

alcaldia@passanantibelltall.cat

  

                

Joan Fabregat i Benach

 
Sr. Joan Fabregat i Benach
Tinent d'Alcalde i Regidor

joan@passanantibelltall.cat

 

   

M. Rosa Verdura de Juan

 
Sra. M. Rosa Verdura de Juan 
Regidora i Tresorera

rosa@passanantibelltall.cat

  

  

Joana Jareño i Mendieta

 
Sra. Joana Jareño i Mendieta 
Regidora

joana@passanantibelltall.cat

 

  

Mireia Roset i Chaler


Sra. Mireia Roset i Chaler
Regidora

mireria@passanantibelltall.cat