Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies TEATRE, LA MÚSICA D...

AMB EL SUPORT DE:
 

03/12/2016

[Tornar]

TEATRE, LA MÚSICA DE LES PARAULES, AMB MONTSERRAT CARULLA, UNA ACTIVITAT CULTURAL QUE COSTARÀ DE SUPERAR.

Dissabte 3 de desembre, són les set de la tarda a Belltall, un nombrós grup de veïns estan a    La Sala. Tothom qui entrem fem una aportació econòmica a la “LA MARATÓ DE TV3”,  és el nostre petit granet de sorra a aquesta causa, que any rere anys es supera.

Una senzilla ambientació a l’escenari, una taula, un faristol, un piano i un violí, il·luminat tot plegat pels focus que ajuden a crear una atmosfera intimista pròpia per l’espectacle que MONTSERRAT CARULLA I NEUS SOLER ens volen oferir “LA MÚSICA DE LES PARAULES”

Tots els assistents preparats per gaudir de l’obra de teatre que ens oferiran,- “Un espectacle intimista, tendre i divertit alhora, que us arribarà al cor, amb l’emoció que només una gran actriu com la Montserrat Carulla pot imprimir a aquests textos”-  Resa  així la presentació, i realment s’ha quedat curta.

Quina bellesa de representació!  Aconsegueix, de la mà d’aquesta gran actriu consolidada que és la MONTSERRAT CARULLA, i de l’excel·lència  musical de la jove intèrpret NEUS SOLER, superant  i de bon tros, tot els objectius que ens anunciaven i aconsegueixen una complicitat amb tot el públic, que es sent transportat dins de l’espectacle, per gaudir de la música que creen les paraules i els instruments.

Durant més d’una hora els que érem a La Sala vàrem poder conèixer i viure les experiències d’aquesta gran actriu i endinsar-nos en l’obra dels diversos poetes, escriptors I músics que han conduït la seva vida i el nostre país. Podia haver durat més temps, sí, però no podíem esperar més  perfecció. Durant el temps que va durar ens vàrem sentir molt, molt  i molt bé i realment va ser UN PASSEIG PER L’AMOR A LA VIDA, A L’OFICI I AL PAÍS.

Una activitat cultural que costarà superar, però s’intentarà a les properes.