Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies UNA FESTA MAJOR PLEN...

AMB EL SUPORT DE:
 

16/07/2017

[Tornar]

UNA FESTA MAJOR PLENA D’ACTIVITATS PER ALS MÉS PETITS I TAMBÉ PER ALS GRANS

Xocolatades, jocs tradicionals, parcs infantils, tallers, cercaviles i moltes altres activitats infantils seran les protagonistes de la Festa Major 2017, tot i que els que no sou tan petits també hi esteu convidats i segur que també gaudireu de  les activitats!

Com cada any, la nostra Festa Major compta amb un nombre elevat d’activitats variades i per a totes les edats. Començant per les xocolatades que es duran a terme tant a Belltall com a Passanant i continuant pels tradicionals jocs de divendres a la tarda a Belltall, o els parcs infantils dels dos pobles.

En primer lloc, jugarem als JOCS TRADICIONALS de la Festa Major, a Belltall, que seran el primer acte de la Festa Major, el dia 11 d’agost.

Quan haurem acabat de jugar, ens esperarà la XOCOLATA AMB PA I MELINDROS a la plaça de les Escoles.

Dissabte al matí, dia 12, després de gaudir d’una nit plena de música per a totes les edats, podrem seguir la CERCAVILA INFANTIL pels carrers i places del poble, a càrrec d’STRUC, que enguany compta amb una sorpresa al final, a la plaça de l’Església.

Diumenge, dia 13, com ja és tradició, els INFLABLES ocuparan les Escoles i la plaça de l’Església de Belltall, sense oblidar-nos del trenet, que enguany ens tornarà a passejar pels carrers.

A Passanant ens divertirem amb EL JOC GEGANT DE PASSANANT, El joc de l'Oca, dissabte 19 d’agost a les cinc de la tarda.

Continuarem la festa amb el PARC INFANTIL, diumenge de les 11:00h fins a les 14:00h: serà el moment de saltar sense parar.

A les 16:30, EL TALLER DE L’OBRADOR: tindrem l’oportunitat de viure una novetat que s’estrenarà a Passanant.

 I acabarem aquest cicle d’activitats d’una manera ben dolça, amb COCA I XOCOLATA, el diumenge 20 d’agost a les 19:30h, a la plaça Major de Passanant.

UNA PROGRAMA DE FESTA MAJOR BEN COMPLET I PER FER GAUDIR A TOTES LES EDATS!